- faršo 0,5kg.
- svoguno
- kiaušinio
- šaukštelio krakmolo
- šaukšto majonezo
- bulvės
- prieskonių
Sumaišome visus ingriedijentus, išskyrus bulves ir suminkome mėsą.Suformuojame pailgus ežiukus, į nosies, akių vietą įdedame pipiriukus, arba išpjauname iš alyvuogių.Į nugarėles prismaigstome bulvyčių (išpjauname pailgus trikampelius).Dedam į orkaitę ir kepam iš pradžių pridengiam folija, kad bulvytės nesudegtų, vėliau nuimame ir leidžiame apskrusti.
3 komentarai:
Srove,negaliu atsidziaugti kokia tu nuostabi,kaip gerai,kad turiu galimybe mokintis is taves,suku galva ka kaledom,naujiems,atsiverciu ir tiek ideju,tiek groziu,visa meniu ir susidariau.Aciu aciu aciu,aciu,kad esi!!!
Ačiu, ačiu, tik čia nieko kažko įpatingo nėra, šiaip turiu visokių dar neįgyvendintų idėjų, ale tam laiko reikia ir valgytojų didelių:DDD
Na nuostabi ideja, pirma karta matau siuos eziukus is farso ir bulvyciu, jegute!!!! Darysiu tikrai!!! Labai puiku!!! ;)
Rašyti komentarą