2010 m. lapkričio 30 d., antradienis

Troškinta jautiena

  • jautienos 700-1000gr.
  • 4svogūnai
  • jautienos sultinio
  • paprikos miltelių apie 3-4 šaukštelius
  • 3skiltelės cesnako
  • aliejaus
  • prieskonių, druskos, lauro lapelių
Mėsą supjaustyti gabaliukais, dėti į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepti, kol apskrus truputį.Sudėti į greitpuodį, uždėti druskos, pipirų lauro lapų, atskirai keptuvėje, ant sviesto pakepti iki geltonumo, 4 didelius smulkintus svogūnus, supilti ant jautienos, ir užpilti verdančiu jautienos sultiniu, kad vos, vos apsemtuų, įdėti paprikos miltelių.Uždėti dangtį ir troškinti apie val.Atidarius idėti tris skilteles česnako ir dar šiek tiek patroškinti.Skanu su bulvių koše, o taip pat ir su ryžiais.


Komentarų nėra: