2010 m. lapkričio 22 d., pirmadienis
Pangasijos blyneliai
400gr.pangasijos file
2 kiaušiniai
šaukštas džiuvėsėlių kaupinas
šaukštas majonezo(geriau Kėdainių be konservantų)
šaukštas krakmolo
nedidelis svogūnas
skiltelė cesnako
pipirų, druskos
ant šaukštelio galiuko sodos
česnakinio padažo
Kiaušinius išplakti gerai, sudėti visus ingriedijentus(pangasijos file supjaustyti gabaliukais), išskyrus česnakinį padažą, ir išmaišyti.Kepti ant aliejaus.Iškepus patiekti su minėtu padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą