3kg.agurkų
1kg.morkų
1kg.svogūnų
2,5šaukšto druskos
2galvos česnako
1stikl.cukraus
1stikl.acto
1stikl.aliejaus
2 šakelės susmulkinto šviežio peletrūno
Agurkus supjaustyti šiaudeliais, morkas taip pat, tik smulkiau, svogūnus pusžiedžiais, česnaką bleneriu susmulkinti, ne labai smulkiai, sudėti visus kitus priedus, sumaišyti, palikti 3-4 val.Prigrūsti mišrainės į slovikėlius, padalinti į juos susidariusį skystį, uždengti, bet neužsukti dangtelius ir dėti kaitinimui į puodą su vandeniu, kuris turi apsemti daugiau nei pusę slovikėlių ir kaitinti, kol pradės pamažu išsiskirti burbuliukai, vos vos, tada ištraukti ir sandariai užsukti.
5 komentarai:
O maniau kad vakavimus savo baigiau :DD
Atrodo taip idealiai, kad nedaryti ju butu nuodeme!!!
Aš kaip pradėjau, tai negaliu sustoti:)rytojui vėl kalnas daržovių laukia.Taip norėjau pagirti tavo bandeles su lašeliais, kodėl neleidžia komentuoti nesuprantu:(
Norejau paklausti,o cukru,acta,alieju,paprastai uzpilti ant darzoviu ir laikyti tas 3-4val.turetu but skanus receptukas,traskios darzoves!tikrai darysiu!
Taip, paprastai viską supilti ir išmaišyti:)
Šiek tiek laiko užima, kol susipjaustai daržoves, o šiaip viskas greit ir paprasta.
praita vasara pabandziau sito skanumyno pasidaryti ,gavosi sauniai ir skaniai,pabandyti dar reikes
Rašyti komentarą