2010 m. lapkričio 20 d., šeštadienis

Faršo ir bulvių kepsnys

  • 1 kg.faršo
  • 6 riekutės sostinės batono(be odelės)
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 2 išplakti kiaušiniai
  • aliejuje keptas svogūnas
  • žalias svogūnas
  • druska, pipirai
  • apie 7-8 normalios bulvės
Visus ingiedijentus, išskyrus bulves suminkyti (batoną išmirkyti piene, apspausti tik truputi).Bulves sutarkuoti burokine tarka, apacia skardelės pašlakstyti aliejumi, sudėti pusę bulvių, ant jų išlyginti farsą, ant faršo vėl bulves, ant viršaus užpilti padažą:
     - į keptuvę supjaustyti svogūną, pakepus jam, sutarkuoti morką, vėliau apie 300 pievagrybių, kai viskas gerai apkeps, supilti 2stiklines pieno, išplaktas su šaukštu miltų ir grietinėle, viską užvirinti.


Komentarų nėra: