- jautienos, ar kiaulienos liežuvio
- ausyčių, kojyčių
- vištienos
- šiaip mėsyčių bet kokių
Mėsas išverdame, vištieną dedame vėliau, prieš baigiant virti liežuviams, būtinai dedame prieskonių, druskos daugiau, kad įsigertų i mėsas, cesnako, lapelių, pipirų.Imame norimą ir turimą formą, geriau aukštesnę ir sluoksniuojame, pav. liežuvio gabalėlis, ausis, vištiena, šiaip mėsytė ir t.t., kol tik turime mėsyčių, dedame tiesiog viena ant kitos formoje, pasistengiame, kad neliktų daug tuščių tarpų, kai pridėsime iki viršaus, tiesiog užpilame sultiniu perkoštu, kur virė mėsos ir truputį pajudiname, kad užsipildytų tarpai, tuomet dedame kokia lentutę ir lengvai paslegiame, atšaldome.
2 komentarai:
o ka zelatinos nereikia???
Ne, nereikia, juk savaime jos jau turi kojytės, ausytės, karkos, paukštiena šiek tiek, bevirdamos, jos išskiria ją.
Rašyti komentarą