- vištytės
- 4skiltelės česnako
- nubr.šaukštelis apelsininių pipirų
- nubr. šaukštelis penkių pipirų mišinio
- druskos
- pusė šaukšto medaus
- 2šaukštai aliejaus
Vištos gabalėlius išvolioti išv. ingriedijentuose.Kepimo indą rinktis aukštesniais kraštais ir tokio dydžio, kad vištos gabaliukai tampriai susispaustų vienas prie kito.Kepti 190temp., kol paraudonuoja viršus.Tokia pusiau troškinta, pusiau kepta gaunasi, labai skani vištukė.
4 komentarai:
Atrodo puikiai!! Kepsiu butiniausiai :)
Ačius ir skanaus:))
Aš įsivaizduoju tokią mėsytę ant raugintų kopūstų... kas čia man daros su tais raugintais kopūstais :D kažkokia psichozė apsėdo...
Žinai tada jau skonis ir bus su raugintais kopūstais, bet kartais taip norisi pajusti būtent tos vištos ar mėsos skonį ir tik su minimaliu kiekiu prieskonių, nes dabar ne paslaptis, kad mėgstam krauti visokių visokiausių prieskonių, žolelių ir kt., skanu, bet kai kada pasiilgsti kažko paprasto, įprasto nuo seno.
O tavo diagnozė raugintiems kopūstams, man aiški;DDD
Rašyti komentarą