- 200gr.papr.miltų
- 50gr.grikių miltų
- 7gr.šv.mielių
- 1šaukštelis druskos
- 1šaukštas al. aliejaus
- 160gr.šilto vandens
- 200gr. jaut. mėsos
- 3šaukštai smulkintų askaloninių česnakų(dėjau šaukštą paprastų ir gabaliuką smulkinto poro)
- 1šaukštas aliejaus
- druskos, pipirų
- 1 šaukštelis pomidorų pastos(dėjau šaukštą pom. padažo)
- mairūno, oregano. petražolių
- nubr. šaukštas miltų
- ~200gr. vandens (aš pyliau šiek tiek daugiau, nes troškinau ilgiau)
- 10-15gr. sūrio
Mėsą supjaustyti smulkiau(aš pamušau, nes visgi jautiena).Į įkaitintą keptuvę su aliejaus šaukštu, mesti kepti česnakus, neužilgo sudėti jautienos gabalėlius ir kai mėsa pakeis spalvą užberti miltus, pamaišyti, supilti karštą vandenį, sudėti prieskonines žoleles, druską ir troškinti, kol mėsa apminkštės, paskui sudėti pastą ir leisti troškintis, kol mėsa bus minkšta ir nugaruos skystis.Pravėsusią mėsą su padažu sudėti ant picos pado, užbarstyti sūriu, žolelių ir kepti.Receptas 2 nemažoms picoms.
Šaltinis: http://www.kulinarika.net/recepti/12610/kruh/ajdova-pizza/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą