- virtų burokėlių 1kg.
- virtų morkų 600gr.
- svogūnų 700gr.
- obuolių 600gr.(obuoliai geriausiai saldrūkščiai tinka)
- aliejaus stiklinė
- pipirų, druskos, jei obuoliai rūgštoki, tai dar cukraus pagal skonį.
Viską supjaustyti kubeliais, įkaitinti aliejų, supilti svogūnus ir kepti~10min., paskui sudėti kitas daržoves, užberti pipirų, druskos nep. šaukštą(ragauti, pakepus šiek tiek, jei trūksta dasidėti dar).Kai viskas užvirs, dar virti, ar kepti, jei tai darote keptuvėje ~10min.vis pamaišant.Sudėti į stiklainius sterilizuotus ir uždaryti sterilizuotais dangteliais.Aš dėl viso pikto dar kišu į orkaitę įkaitintą, užmetu dangtelius ir apie 10min. pakaitinu~190temp.Skani, įpatingai atvėsusi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą