- kiaulienos sprandinės~0,7kg.(5-6suktiniams)
- 1didelis pomidoras(geriau su šakelėmis, arba du slyviniai, nes kiti jau be skonio)
- indelis žemaitijos pieno tepamo sūrelio be priedų
- 2-3skiltelės česnako, penkių pipirų mišinio, druskos, dž. baziliko
- stiklinė pieno
- 30gr.sviesto
- 100gr. grietinėlės
- nubr. šaukštas miltų
- kurkumos žiupsnelis mažas
- peletrūno žiupsnelis mažas
- druskos, pipirų
Padažui sviestą dėti į kokį prikaistuvį, kai ištirps įdėti miltus, kai tie truputį paraus, supilti pieną, grietinėlę, sudėti likusius prieskonius ir maišant užvirinti, supilti ant kepsnių.Skanu.
2 komentarai:
labai graziai ir skaniai atrodo,o tepamas surelis panasus philodelfija ar ne,nes jau ilgai negyvenu lt,nezinau kaip atrodo sis tepamas surelis,o recepta butinai isbandysiu.
Tepamą sūrelį galima nesunkiai pasigaminti ir namie iš varškės, bet jau senokai dariau, reiktų paieškoti recepto SM-e torto katerina, ten labai geras sūrelis išeina, o šiaip tiks ir philadelfija,Skanūs tie suktinukai tikrai, tik pomidorų normalių reiktų paieškoti, dabar dažniausiai naudoju slyvinius,jei neturiu, tai tuos su šakelėmis:)Smagaus pasisukinėjimo virtuvėje ir skanaus:)
Rašyti komentarą