2010 m. lapkričio 20 d., šeštadienis

Šnicelis

  • faršas apie 500gr.(dažniausiai būna maišytas, puse kiaulienos ir kalakutienos, ar vištienos)
  • svogūnas
  • kiaušinis
  • prieskoniai
  • pieno šlakelis i farša
  • džiuvėsėliai
  • 2 kiaušiniai voliojimui
Viską gerai išminkyti(be džiuvėsiu) , pavolioti i džiuvėsėlius, į kiaušinio plakinį ir vėl į džiuvėsėlius ir iškepti ant aliejaus.Padažui sviesto gabalėlis išlydytas, šaukštelis įberiamas miltų, kai pakepa, knor kubelio sultinio su pienu stiklinė supilama, maišoma, dedama truputi grietinės ir krapų.


6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Siandiena kepiau ! Super receptas! Labai skanu. Isidejau i savo receptu kolekcija ir kepsiu tikrai ne karta!
Aciu !!

srove rašė...

Prašom:) toks čia ir receptas, šnicelių kitaip kepti ir nemoku:)Šiaip reikėtų nepamažinti pieno į faršą, kad vos eitų suformuoti šnicelius, tuomet būna labai sultingi, nes džiuvėsėliai su kiaušinio plakiniu neleidžia sultim išbėgti, tai gaunasi sultingi ir minkšti.

Laura rašė...

Ačiū už puikų receptą, buvo labai labai skanu! :)

srove rašė...

Prašom labai labai:))

Anonimiškas rašė...

Super receptas labai skanus aciu

srove rašė...

Prašau)