- 2kg. šviežių stintų
- 15gr.druskos, pipirų
- 2vid.morkos
- 3vid.svogūnai
- miltų voliojimui, aliejaus kepimui
- 1ltr.vandens
- 50gr.cukraus
- 50-60gr.acto 9%(pagal skonį)
- 18gr.druskos
- keletas lauro lapelių, kvapiųjų pipirų, kalendros grūdelių
Marinatui skirtus produktus(be prieskonių) užvirti ir supilti ant paruoštos stintos.Jei ilgam laikymui, tai kišti į orkaitę dar karštus~180l.temp. ir kaitinti, kol užvirs, tai netruks ilgai.Dangtelius uždengti, prieš dedant orkaitėn, tik neužsukti, kai burbuliukai ims kilti į viršų, traukti lauk, užsukti sandariai ir atvėsinus laukti svečių:))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą