Reikės:
- 1kg. raugintų kopūstų
- 2 vid. morkų
- 70gr.rūkytų lašinukų
- 2didesnių svogūnų
- šaukštelio cukraus
- stiklinės vandens
- 700gr.kalakutienos, ar kitokios paukštienos mėsos
- 7-8bulvių
- pipirų, druskos, česnako 2 skilteles, rozmarino
- aliejaus
Lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepti keptuvėje su svogūnu.Morkas sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepti(3-4min), kartu su lašinukais, kai šie apkeps su svogūnais.Kopūstus nuspausti sudėti į troškinimui skirtą puodą, supilti keptuvės turinį, išmaišyti, įdėti lauro lapelių trejetą, kvep. pipirų, ant viršaus supjaustyti griežinėliais svogūną ir sudėti gabalais supjaustytą ir iš anksto pamarinuotą kalakutieną (česnako pora skiltelių, aliejaus šaukštą, pipirų, druskos).Aplink apdėti bulvėmis, supjaustytomis per pusę,pabarstyti rozmarinu, išmaišyti vandenyje cukrų ir supylus į puodą, uždengti ir pašauti į įkaitintą iki 190temp/ orkaitę troškintis~50min., paskui nuimti dangtį ir leisti paskrusti bulvėms ir mėsai, kol paraus.
6 komentarai:
Mhhh ♥ Atrodo skaniai....aš lėkštelę tau arčiau pastumsiu, tu man nepagailėdama prašau įdėk visko :)
Nu tai kokia nepasotinama esi:))nejaugi savo troškinį puikų jau suvalgei?:))
Dvi dienas iš eilės kirtom :) patinka man taip....nereik taip dažnai virtuvėj sukinėtis :)
Kartais net skaniau kitą dieną būna:))
Aciu uz recepta. Isbandem, patiko.
Pašom, smagu, kad patiko:)
Rašyti komentarą