2010 m. gruodžio 3 d., penktadienis

Suktinukai paprasti

  • nugarinės
  • majonezo
  • česnako
  • pipirų
  • k.r.šoninės
  • faršo
  • sūrio
  • Vilniaus mėsos padažo, arba naminio česnakinio padažo
Karbonadą pamušau prieš porą dienų, apvoliojau kėdainių majoneze, be konservantų su išspaustu česnakiuku, pipiriukais ir palikau šaldytuve.
Šiandien atpjoviau labai plonas riekeles k.r. Šoninės, išklojau karbonado gabaliukus ir plonai faršo paskleidžiau ant viršaus,pabarsčiau sūriu, susukau, susmeigiau ir į kepimo maišą.Kepiau 50 min., po to prapjoviau maiša ir dar 15 min, kol apskrudo truputį,  dar ant kai kurių pašlaksčiau Vilniaus mėsos padažo bekepant.



Komentarų nėra: