- 4 kiaušiniai
- 100ml.krakmolo
- 2šaukštai ruginių miltų
- 1 šaukštas kvietinių miltų
- 150 ml.cukraus
- 1 arb. šaukštelis kep. miltelių
- 2 šaukštai kakavos
- 150 ml. pieno
- 100 gr. sviesto gero
- 100 gr. cukraus
- 1 apelsino sultys ir žievelė
- 2 tryniai
Kremui, sumaišyti trynius, pieną ir cukrų, užkaitinti iki sutirštės, atvėsinti, supilti išspaustas apelsino sultis, sviestą kamb. temp., žievelę.Išplakti iki purumo.(sviestas turi būti vienodos temperatūros, kaip ir virtas kremas).Išvynioti biskvitą, pertepti, suvynioti ir padėti, kad sustingtų.
Aš mažinau 50gr. cukraus biskvite, nedėjau žievelės, nes aitrokas skonis man nelabai, dėjau supjaustytų apelsino gabaliukų ir kremo dariau pusantros normos, dar truputį sulaisčiau biskvitus apelsinų sultimis.
Šaltinis: liveinternet.ru
2 komentarai:
Vajei kaip skaniai atrodo!!!
Ačiu, aguonėle, tik galėjau daugiau biskvitą sulaistyt, aš mėgstu drėgnesnius.
Rašyti komentarą