- du kiaulienos liežuviukai
- dvi kiaulės ausys
- pusė karkos
- višt.šlaunelė
- svogūnai 2
- česnako skiltelės 6
- lauro lapeliai 3
- keli žirneliai kvepiančių ir karčiūjų pipirų
Į puodą įpilti apie 2,5 litro vandens, sudėti numirkytas mėsas(išskyrus šlauneles), užvirti, nusemti putas, įdėti svogūną, 3 skilteles česnako, kitus prieskonius ir virti apie val., po to įdėti šlaunelę ir dar pusvalandį virti, turėtų viskas buti išvirę.Mėsas išgriebti, supjaustyti, sultinį perkošti per sietelį, užpilti ant mėsos, supjaustyti antrą svogūną, česnakus ir pavirti apie 8-10min.Supilstyti ir atšaldyti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą