2010 m. gruodžio 8 d., trečiadienis

Vištienos krūtinėlė sūryje

  • vištienos krūtinėlės
  • 2 kiaušinio trynių
  • česnako skiltelės didesnės
  • 2 šaukštų grietinėlės
  • kukurūzų krakmolo
  • pipirų
  • druskos
  • fermentinio sūrio apie 200gr.
  • pieno 2 šaukštus
Krūtinėlę supjaustyti ne plonomis juostelėmis ir sumaišyti su susmulkintu česnaku, tryniais, grietinėle, druska, pipirais.Laikyti apie 2val.Įkaitinti stipriai keptuvę, su al. aliejumi, mėsą volioti į krakmolą po gabalėlį ir dėti kepti, labai trumpai, trejetą minučių.Į švarią keptuvę pilti pora šaukštų pieno, sudėti tarkuotą sūrį ir ant lengvos ugnies kaitinti, kai sūris pradės tirpti, greit volioti kepsnelius į jį.Pabarstyti petražolėmis.Valgyti siūlau su truputi salstelėjusia pakepta balta duona.


Komentarų nėra: