2010 m. gruodžio 15 d., trečiadienis

Kepti šonkauliukai

  • šonkauliukų
  • česnakinės druskos
  • pipirų
---------------------
padažui:
2 šaukštai rudojo cukraus
2šaukštai sojos padažo
2šaukštai ketčupo
2šaukštai romo
2šaukštai čili padažo
2šaukštai vorčesterio padažo
šaukštas balzamiko acto
2šaukšteliai garstyčių
4skiltelės įšspausto česnako
--------------------------
Kauliukus pabarstyti gausokai česnakine druska ir pipirais iš vakaro.
Dėti į foliją, kartu su bulvėmis, užsandarinti ir kepti val. laiko 190temp.
Kol kepa pasiruošti padažą iš paminėtų ingriedijentų.Atidarius foliją, kauliukus išimti, bulves palikti.Pravėsus kauliukus aptepti gausiai padažu ir sudėti ant grotelių toliau kepti, porą kartų šepetėliu vis patepti padažu, kepti, kol paskrus, bulves pakišti po apačia, pavartyti, kol kepa.

Komentarų nėra: