- 5dideli kiaušiniai
- 230gr.miltų
- 230gr.cukraus
- 65gr.aliejaus
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 20gr.kepimo miltelių
- 1 indelis kondensuoto tiršto pieno
- 200gr.sviesto gero
- 450gr. grietinėlės
- 50gr. kokoso drožlių
- 2 pakeliai griet. standiklio
190 temp.įkaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje.Aš kepu du kartus, jei šalia netelpa dvi tortinės, tai kepu du kart, į apačią nededu, ne taip gerai iškepa, paskui perpjaunu.
Kremui suplakti grietinėlę su standikliu, padėti į šaldytuvą, kambario tempratūros sviestą suplakti su kondensuotu, sudėti kokosą, dar paplakti, padėti pusvalandžiui i šaldytuvą, kad maišant mases būtų vienoda temperatūra ir grietinėlė nepavirstų į sviestą.Po to sudėti grietinėlę ir sumaišyti, suplakti abi mases.
Sulaistymui biskvitų išspausti 2ned. citrinų sultis į pusantros stiklinės vandens su arb šaukšteliu cukraus.
Laistyti biskvitą, tepti pertepimą, vėl biskvitą ir t.t.
Šaltinis koolinar.ru
2 komentarai:
Jūsų tortai nerealūs, pasakiško grožio, negaliu atsižiūrėti!
Ačiū labai :)
Rašyti komentarą