- sprandinės~600gr.(trims didžiuliams kepsniams)
- 3nedidelių bulvių
- kiaušinio
- sūrio ferm.~150gr.
- pievagrybių~200gr.
- svogūno didelio
- džiuvėsių
- sezamo
- 30gr.sviesto
- 3-4šaukštus grietinėlės
- džiovintų prieskonių(be česnako)
Užverčiam kitą sprandinės pusę ir kraštus užsandarinam pagaliukais, pavoliojam kiaušinio plakinyje,džiuvėsėliuose sumaišytuose su sezamu ir apkepam keptuvėje ant aliejaus.Tuomet kišame į orkaitę 170-180temp. ir kepame apie val., iki pusantros, priklauso kokio dydžio kepsniai.Žalios bulvės viduje turi gerai perkepti.Galima pradžioje pridengti folija, kad smarkiai nesudegtų viršus.Tokio kepsnio užtenka dviems personoms:)
2 komentarai:
ka priduoda kepsnyje bulves
Jos prisigeria mėsos, grybų skonio ir gaunasi kitokios, nei virtos, ar keptos bulvės, čia galima skaityti kaip ir su garnyru kepsnys.
Rašyti komentarą