2011 m. vasario 2 d., trečiadienis

Makaronai su padažu ir mėsa

  • makaronų
  • naminės  "tušonkės" mėsos
  • pieno stiklinė
  • sūrio nida 20gr.
  • sūrio macarela 30gr.
  • gabalėlis poro
  • 20gr. sviesto
  • 50gr.grietinėlės
  • šaukštelis miltų
  • krapų kuokštelis
Makaronus išvirti, nukošti, sudėti į lėkštę. Padažui į keptuvę dėti sviestą, susmulkintą porą, apkepti pora min., įberti miltus, išmaišyti, supilti pieną, grietinėlę,maišant užvirti, sūdėti krapus, druskos, maišant sudėti sutarkuotus sūrius, kai išsileis, nukelti nuo ugnies, užpilti ant makaronų, ant padažo uždėti pakaitintos mėsos.

Komentarų nėra: