- 250gr. varškės
- 50 gr. grietinės
- 2 maži kiaušinukai
- 2 šaukštai cukraus
- 3 šaukštai manų
- ketvirtis šaukštelio kepimo miltelių
Varškę, grietinę, kiaušinius išsukti šaukštu, suberti manus ir kep. miltelius, sudėti razinas, išmaišyti.Razinas nuplikyti karštu vandeniu(neturėjau ir nedėjau) Toks senovinis, skanus, purus varškės apkepas.
Recepto šaltinis: fantazijos virtuvėje
6 komentarai:
Jusu kraste gerai veikia oro ar bet koks pastas? Per kiek laiko pristatytu viena, bet dideli apkepo gabaleli?:) Toj pirmoj foto toks bais apetitnas
Norėtum, aš irgi:DD dar, bet jau nebėr, pabandymui kepiau, dabar reik eiti valgymui kepti:DDD
blemba.... neuzsukau pas lenka :( kaip noreiciau tokio apkepo ♥
Nu va, o sekmadienį pas jūsų visiems išeiginės, jau turit iš anksto galvoti, ką valgysit:)blemba:DDD
Nuostabus receptas, ką tik išbandžiau. Fantastiškas tuo, kad nereikia terliotis atskirai su baltymais, o yra vis tiek sultingas, purus, skanus. Tiesiog tobulas! Labai, labai didelis ačiū! Receptas nukeliavo į mano tobuliausių receptų sąsiuvinį.
Pagal šį receptą aš irgi dažniausiai kepu, greitas ir geras apkepėlis:)Smagu, kad yra bendraskonių:))
Rašyti komentarą