2011 m. kovo 18 d., penktadienis

Varškės apkepas

  • 250gr. varškės
  • 50 gr. grietinės
  • 2 maži kiaušinukai
  • 2 šaukštai cukraus
  • 3 šaukštai manų
  • ketvirtis šaukštelio kepimo miltelių
Varškę, grietinę, kiaušinius išsukti šaukštu, suberti manus ir kep. miltelius, sudėti razinas, išmaišyti.Razinas nuplikyti karštu vandeniu(neturėjau ir nedėjau) Toks senovinis, skanus, purus varškės apkepas.
Recepto šaltinis: fantazijos virtuvėje

6 komentarai:

Keila rašė...

Jusu kraste gerai veikia oro ar bet koks pastas? Per kiek laiko pristatytu viena, bet dideli apkepo gabaleli?:) Toj pirmoj foto toks bais apetitnas

srove rašė...

Norėtum, aš irgi:DD dar, bet jau nebėr, pabandymui kepiau, dabar reik eiti valgymui kepti:DDD

aguonele rašė...

blemba.... neuzsukau pas lenka :( kaip noreiciau tokio apkepo ♥

srove rašė...

Nu va, o sekmadienį pas jūsų visiems išeiginės, jau turit iš anksto galvoti, ką valgysit:)blemba:DDD

linoreta rašė...

Nuostabus receptas, ką tik išbandžiau. Fantastiškas tuo, kad nereikia terliotis atskirai su baltymais, o yra vis tiek sultingas, purus, skanus. Tiesiog tobulas! Labai, labai didelis ačiū! Receptas nukeliavo į mano tobuliausių receptų sąsiuvinį.

srove rašė...

Pagal šį receptą aš irgi dažniausiai kepu, greitas ir geras apkepėlis:)Smagu, kad yra bendraskonių:))