Tešlai:
Įdarui;
Šaltinis: xarchevnya.ru
- 470gr. miltų
- 250ml.pieno
- 15gr.šviežių mielių
- 1 ned. kiaušinukas
- 25gr. sviesto(minkšto)
- pusantro šaukšto al. aliejaus
- šaukštas cukraus
- šaukštelis ned. druskos
Įdarui;
- faršo kiaul., jaut. ~500gr.
- svogūnas
- trečdalis poro
- šaukštelis druskos
- pipirų
- peletrūno pusė šaukštelio
- kiaušinis
- majonezo šaukštas
Šaltinis: xarchevnya.ru
2 komentarai:
seilė nutyso kaip skaniai atrodo - reiks išmėginti
Savotiški tokie, įdomus skonis, su mantingos tešla kiek kitokie gaunasi, esu dariusi, labiau į minkštus koldūnus panašūs, o šitie, net nežinau į ką:))
Rašyti komentarą