- sausainių selga 2pak.
- varškės ~350gr.
- kondensuoto pieno~250gr.
- pieno stiklinė
- šokolado apliejimui, ar glazūros
Sausainius pamerkti į pieną kelioms sek., kad vos vos sumirktų, varškę ištrinti su kondensuotu pienu.Dėti sluoksnį sausainių ir sluoksnį varškės masės, kol viską susluoksniuoji.Viršų aplieti tirpintu šokoladu.
Laikyti šaldytuve 8-10val.
6 komentarai:
Varškinio tinginio dar nesu ragavus, labai viliojančiai atrodo :)
O šis turėtų man patikti - svarbiausia, kad be sviesto, kurio jau neskaičiuoju kiek kilogramų per mėnesį sunaudoju... :)
Alia sviestu košės nepagadinsi:DD Man tai trūktų čia to sviesto, bet kai kavos šalia puodeliukas, tai nebūtinai:)
Viktorija, nieko čia blatno nėra, darau tik kai nesinori ilgai terliotis ir norisi kažko varškinio, o čia merginos užvedė su tais naminiais sūreliais maratoną:)tai taip kažko norėjosi saldaus...
Si pyraga man visada gamindavo mociute!
Jo jo, tai dar senų gerų laikų greitukas:)
Rašyti komentarą