- jautienos karkų 1 kg.
- 2 morkų
- 2 svogūnų
- pusės poro
- jautienos sultinio 400ml.
- pomidorų, savo sultyse, nedidelio indelio(be odelių)
- šaukštelio saldžiosios paprikos
- šaukšto sultinio, nuo jelapeno pipirų
- lauro lapelių, pipirų kelių rūšių, kmynų šaukštelio, šaukšto cukraus(nubraukto)
- citrinos, petražolių, česnako
Makaronams 2 stiklinės miltų, stiklinė manų, pusantro šaukšto aliejaus, tris kiaušinius išplakti su 4 šaukštais vandens,druskos šiek tiek, suminkyti ir palikti valandai laiko, uždengus sandariai.Po to pasibarstyti miltų, išversti masę ant stalo ir vis pasibarstant miltų suminkyti minkštą masę, kol nekibs prie rankų.Iškočioti plonai, pabarstyti miltais, susukti į volelį ir supjaustyti, dar šiek tiek miltų ant viršaus ir lengvai su rankomis kilnojant aukštyn, išardyti makaronus.Dėti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes, nukošti su kiarasamčiu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą