2011 m. sausio 16 d., sekmadienis

Netradiciniai kotletai su garstyčių padažu

  • kiaulienos, ar maišyto faršo 600gr.
  • 3kiaušiniai
  • 3šaukštai majonezo
  • 2 kaupini šaukštai krakmolo
  • svogūnas
  • pipirai, prieskoniai
padažui:
  • svogūnas
  • garstyčių 2 šaukšteliai
  • 120ml. pieno
  • 100ml.grietinėlės
  • šaukštas majonezo
  • mairūno, druskos
Kiaušinius išplakame su majonezu, krakmolu, supilam į faršą, sudedam likusius produktus, išminkom ir su šaukštu dedam į keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepam ant lėtesnės ugnies.
Padažui dedam nedideli gabaliuką sviesto ir pakepam gerokai pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, visus kitus padažui skirtus produktus suplakam ir supilam ant svogūnų, maišant kaitinam ant silpnos ugnies, kol užvirs.


Komentarų nėra: