Imam keptuve, skirtą kepimui ir troškinimui(gilesnę) pilam aliejaus it sudedam smulkiai supjaustytą šonine, kepam 3min., po to dedam smulkintą svogūną ir vėl kepam apie 3min., sudedam nuspaustus kopūstus, cukrų ir kepam vartydami, kol šiek tiek paruduoja, paskui supilam karštą vandenį ir jame patalpinam dešreles, šiek tiek pridengiam(neuždengti aklinai, kad nesprogtų dešrelės) ir troškinam~15min., kol išverda vanduo.
4 komentarai:
Tikras žiemiškas sotus patiekalas :)
atrodo nuostabiai
Tai taip, vasara visi šviežumynai traukia, žiemai paliekam rauginimus, marinavimus:)
Seniai tokio nevalgiau, taip norisi :)
Jau čia manau pastangų nulis, vienas du ir ant stalo:))Tik va savo dešreles pasidaryti ilgiau užtruktų.
Rašyti komentarą