- faršo~600gr.(mano buvo maišytas-kiaul., jaut., vištiena, svogūnas, kiaušinis, šaukštelis krakmolo, prieskoniai)
- 4gab.pjaust.fermentinio sūrio(naudojau dvaro)
- 4gab.jautienos kumpelio plonai pjaustyto
- kukurūzų miltų voliojimui
- grietinėlės 100gr.
- majonezo šaukšto
- druskos, pipirų, mairūno
2011 m. balandžio 1 d., penktadienis
Zrazai su jaut.kumpiu ir sūriu
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
12 komentarų:
ojej kiek seiliu nuryjau,super,traukiu i aplanka :)
buk gerute pasakyk kur perki kukuruzu miltus?,niekaip nerandu tik kuskuso kruopas arba kukuruzu kruopos,miltu nematau....
Skanu išties:)turbūt didelį aplanką turi:)
Miltu parveža man iš Vok., bet aš mažai kur juos naudoju, padažams, kartais į kokį kepinį truputį, labai tinka kinietiškiems patiekalams, jei reikia ką traškaus gaminti, bet man atrodo, kad iki parduotuvėse didesniuose miestuose turėtų būti, Vilniuje tai tikrai žinau kad yra sveiko maisto kažkokia parduotuvė, tai ten tikrai yra bet dėl miltų turbūt nevažiuosi:)nebent su reikalais..
Oi oi oi, kaip čia skanu ! Traukiu ir aš į savo segtuvą :)
Ilona, kukurūzų miltų aš mačiau Prismoj.
Smagu, kad užsukot, maitinkitės, kol dar šalta, paskui mėsą keisim į uogas:))
Nu labai skaniai atrodo.
Jau galvojau paskelbti nacionaline paieska. Bet aciu D, tamsta atsirado su skaniu patiekalu:)
Ačiū, kur aš dingsiu nevalgiusi:))
kas cia per tinginystes? :DD laukiu nesulaukiu naujienuuu :)
Biški užsinervavusi esu:))nėra ūpo net gaminti, blemba sniegas aplaužė mano augaliukus, senai taip bebuvo:( dar oras toks, trukdo persodinti kai ką, o jau žiūriu sprogti pumpurai pradeda kai kurių, paskui susivėlinsiu, tai dabar dėmesys visas į lauką nukreiptas, o ne į kiaušinienę:DD
oo,liudna,o nebuvai uzklojus? as dar ne nejudinu nieko.
Vieną kitą buvau įrėminusi, tiksliau vyras:), bet nemaniau, kad taip galėtų sniegas pakenkti smarkiai, dvi kriptemerijas nulaužė, pušelė visai suvoltabyta:))Aš tai ir dar nejudinčiau, bet, kad pas mane miškas jau darosi, kai ką reikia persodinti, o tai padaryti geriausia, kol spygliai dar miega, o ne sprogsta, o dabar vis lietų praneša, velniava...
labai skanus patiekalas,kaip tik dabar valgau :D.aciu uz receptuka ;)
Prašom, skanaus, nors ir vėlai atrašiau, bet tik dabar leido komentuoti:))
Rašyti komentarą