- ~1kg.šonkauliukų
- svogūnas
- 3skiltelės česnako
- 2šaukštai grietinės
- 3šaukštai nat.jogurto
- 2šaukštai krienų
- stiklinė sultinio
- 2šaukštai aliejaus
- 0,5šaukšto miltų
Šonkauliukus išvirti vandenyje, įdėjus česnako, pipirų, druskos, mėg. prieskonių.(apie val. laiko).Į keptuvę pilti aliejų, šiek tiek pakepti smulkintus česnakus, vėliau svogūnus, vis pamaišome.Inde sumaišome jogurtą, krienus, grietinę, miltus, druską, pipirus.Į keptuvę pilame stiklinę sultinio nuo šonkauliukų, šiek tiek paverdame, tada supilame krienų padažą, išmaišome, sudedame šonkauliukus ir apie 10 min. dar troškiname, uždengus.
Šaltinis: kulinare.lt
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą