2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Šonkauliukai kinietiškai

  • ~700gr.šonkauliukų
  • ~200ml.sauso balto vyno
  • 3 šaukštai sojų padažo
  • 1šaukštelis aštriosios paprikos miltelių(galima 2, kas mėgsta aštriau)
  • pusė šaukštelio kalendros maltos
  • 1arb.šaukštelis cukraus
  • 1šaukštas miltų
  • 3didelės skiltelės česnako
Dubenėlyje sumaišyti, vyną, sojų padažą,miltus, papriką, kalendrą.Česnaką padalinti į tris dalis, aptraiškyti peiliu, sudėti tarp šonkauliukų, užpilti marinatu ir palikti geriausiai rytojui, jei skubu, tai nors dviems valandoms.Šonkauliukus apkepti keptuvėje sausoje, supilti išmaišytą marinatą ir uždengus troškinti apie pusvalandį.Aš dėjau orkaitėn ir kepiau 190temp.
Šaltinis: http://2tarelki.ru/?p=1719 

Komentarų nėra: