Tokie patiekalai gaunasi tada, kai šaldytuvas gali pasiūlyti visko po truputį, bet dažnai jie gaunasi visai skanūs, kaip ir šį kartą .
- pora vištienos sparnelių, šlaunelė
- ~300gr. jautienos
- ~300gr. kiaulienos
- 3 pomidorai
- pusė cukinijos
- ~250gr.pievagrybių
- česnako 2skiltelės
- svogūnas didelis
- petražolių pora šakelių
- šaukštas pomidorų padažo
- raudonėlio pusė šaukštelio
- kmynų pusė šaukštelio
- medaus nubrauktas šaukštas
- 5 pipirų mišinio, druskos, lauro lapelių 3
Mėsas supjausčiau vid. gabaliukais (sparnelius nepj.).Į keptuvę dėjau sviesto gabalėlį ir aliejaus truputį, tuomet visas mėsas sumečiau apkepti, tuomet sudėjau pievagrybius, stambiai pjaustytus, kepiau ~10min., paskui sudėjau susmulkintą česnaką ir, kai jis paskleidė savo aromatą, viską sukračiau į puodą, supjausčiau svogūną, sudėjau prieskonius, užpyliau karšto vandens, kad nepilnai apsemtų viską ir troškinau~20min., paskui sudėjau daržoves, pomidorų padažą ir troškinau apie 45min.Matomai dėl mėsų įvairovės, gavosi labai geras skonis.
2 komentarai:
niam niam ♥ Tokie patiekalai ir man patys patys skaniausi! Taviskis atrodo puikiai, mielai lekstele sukapociau ;)
Tai taip, ilgai nereikia trypčioti virtuvėje ir visai skanu:)
Rašyti komentarą