- 63gr. miltų
- 2 didesni obuoliai
- 100gr.cukraus pudros
- pusė puodelio vandens
- pusė kiaušinio(dėjau visą mažiuką)
- 1šaukštelis kepimo miltelių(dėjau pusę šaukštelio)
- 2 šaukštai kukurūzų krakmolo(dėjau vieną kuk., vieną bulvių, nes neužteko:))
- aliejaus
Į kitą dubenėlį pilti aliejaus 2 šauštus ir cukraus pudrą ir pamaišant užvirti, kol taps geltonai rusva.Išjungti ugnį, ir pavoliojus obuolius karštoje masėje, dėti į šaltą vandenį trumpam, arba ant ledukų.Įdomūs tokie skoniu , nepersaldūs, viršus traškus, viduriukas minkštas.Man patiko.
Šaltinis: http://fi.radio86.com/ruoka/makeannalkaisen-suosikki-kiinalaiset-sokeroidut-omenat
4 komentarai:
Sveiki! Dariau siuos obuoliukus... Viskas kaip ir isejo isskyrus ta geltonai rausva mase. Galbut as ja perviriau, nes ji nebuvo saldi, o greiciau karti. Kaip cia is tiesu turejo buti? :)
Man truputį irgi jautėsi kartumas, aišku nuo pervirimo, bet neįkyrus:)
pas kiniecius visada valgau taip paruostus bananus..tik i karamele dar buna prideta sezamo..mmmmmmmmmmm super desertas
Gera mintis dar sezamo pridėti:)
Rašyti komentarą