tag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post2086854625784997270..comments2023-04-05T01:03:13.161-07:00Comments on Laikas į virtuvę: Kepta marinuota lašišasrovehttp://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-40753736856008021402012-03-05T06:23:39.381-08:002012-03-05T06:23:39.381-08:00Ačiū, Segebute, bandyk, kepiau aš grilio keptuvėje...Ačiū, Segebute, bandyk, kepiau aš grilio keptuvėje, tik nereikia labai karštai įkaitinti, geriau ilgiau kepti ir ant mažesnio karščio, visgi su medumi:)srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-32300161373581444862012-03-04T16:18:31.191-08:002012-03-04T16:18:31.191-08:00Labai patiko receptas ir patiekalo išvaizda. Būtin...Labai patiko receptas ir patiekalo išvaizda. Būtinai bandysiu. Ačiū!Segebutėhttps://www.blogger.com/profile/00349194840379787924noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-34921086888241988432012-03-03T08:35:18.817-08:002012-03-03T08:35:18.817-08:00Viską suprantam ir žinom, bet visviena valgom:)Mok...Viską suprantam ir žinom, bet visviena valgom:)Mokslininkai teigia, kad tokią lašišą galima valgyti tik kartą per mėnesį, gydytojai rekomenduoja vos ne kasdien, kažin kas turėtų apšviesti gydytojus, kad tokia lašiša yra labai nesveika:)srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-84551855544562232232012-03-03T03:51:42.522-08:002012-03-03T03:51:42.522-08:00kokiuose vandeniuose plaukiojo tai vienas dalykas,...kokiuose vandeniuose plaukiojo tai vienas dalykas, bet va kuo ji serta buvo tai jau visai kitas... Lietuvoje lasisa manau visa norvegiska, na gal dar skotiska, tai del jos gyvenamosios aplinkos manau jaudintis nereikia :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-28985702505388932332012-03-02T13:11:07.775-08:002012-03-02T13:11:07.775-08:00Taigi, o kad ta lašiša dar būtų plaukiojusi švariu...Taigi, o kad ta lašiša dar būtų plaukiojusi švariuose vandenyse, tai ir marinatai nelabai reikalingi bebūtų:))srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-52161507756966308082012-03-02T12:54:46.284-08:002012-03-02T12:54:46.284-08:00Lasisa yra geris, butinai isbandysiu si marinata :...Lasisa yra geris, butinai isbandysiu si marinata :)Viktorashttps://www.blogger.com/profile/06269279443924546574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-15194303314359146742012-03-02T12:49:42.395-08:002012-03-02T12:49:42.395-08:00Dėkui, Oditėle, tikrai, visai nieko sudėtingo, tik...Dėkui, Oditėle, tikrai, visai nieko sudėtingo, tik pavartyt pora kart reiktų:)<br /><br />Aguonėle, bandyk bandyk tą marinatą, aš jau nežinau kiek kartų išbandžius ir su mėsų kepsniais ir žuvies, man tai labai skanu, o jei mėgsti aštriau ir tokį intensyvesnį skonį, gali pasidaryti marinato du ar tris kart daugiau, užpilti juo žuvį, o kai išsimarinuos, šiek tiek nukrapštyti jį, žuvį iškepti, išimti, o į keptuvę supilti marinatą nuo žuvies ir kai užvirs, trumpam sumesti žuvį į jį ir apvolioti(aš su duona suvalgau kas lieka keptuvėje:)man skanu, tavo skonio nežinau, pabandysi, pasakysi:)<br />O taviškį variantą pabandysiu, kai kumino nusipirksiu:p :)srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-85010302734192957052012-03-02T12:17:23.368-08:002012-03-02T12:17:23.368-08:00kokia superinė bulvyčių idėja - žiauriai gerai atr...kokia superinė bulvyčių idėja - žiauriai gerai atrodo, paprasta pagaminti ir neabejoju, kad labai gardu :)oditelehttps://www.blogger.com/profile/04217309524243244252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-1924990615777854792012-03-02T11:49:33.944-08:002012-03-02T11:49:33.944-08:00O aš lašišos marinatą būtinai bandysiu. Kaip sykis...O aš lašišos marinatą būtinai bandysiu. Kaip sykis turiu dar virš 1kg užsišaldžius, tai bus gera proga kažką naujo išbandyti. <br />P.S. jei dar nebandei Sonatinos sauso marinato, tai siūlau! Žinok, PASAKA. Esu bandžius ne kartą ;)<br /><br />http://aguonele.blogspot.com/2010/06/kepta-lasisos-file_22.htmlaguonelehttps://www.blogger.com/profile/09727315408511739523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-55342114504035042532012-03-02T09:14:43.985-08:002012-03-02T09:14:43.985-08:00Ačiū, bet ir skoniu neblogos:))Ačiū, bet ir skoniu neblogos:))srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-65303538530458649592012-03-02T08:15:06.018-08:002012-03-02T08:15:06.018-08:00Oje, bulvytės kaip gražu!Oje, bulvytės kaip gražu!Laurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.com