tag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post6873418476860539475..comments2023-04-05T01:03:13.161-07:00Comments on Laikas į virtuvę: Varškės sausainiai su įdarusrovehttp://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-18620153917581387702012-01-02T14:09:24.047-08:002012-01-02T14:09:24.047-08:00Drėgna ji todėl, kad išrūgų kiekis didesnis paliek...Drėgna ji todėl, kad išrūgų kiekis didesnis palieka, cheminiais dalykais tikrai neapdoroja, bent jau tais laikais, kai aš dirbau, to nebuvo, buvo kitoki dalykai:)O aš liesos varškės neperku, nes ji man labai rūgšta, bet aišku čia skonio reikalas, o be to liesa juk sveikiau.Bet, kai nereikia jos trinti, tai irgi tokią skystesnę imat?Pav. blyneliams?srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-49529259124560099602012-01-02T08:39:02.847-08:002012-01-02T08:39:02.847-08:00O man kaip tik patinka varškė iš pakelių, ypač lie...O man kaip tik patinka varškė iš pakelių, ypač liesa, ypač, kai neturiu laiko trinti 9% varškės arba tiesiog tingiu :) Man ji tuo ir puiki, kad labai drėgna, minkšta ir iškart tinkanti kepimui, nebent sužinočiau, kad ją apdoroja cheminiais dalykais :DVilmahttps://www.blogger.com/profile/06892310119211172994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-29048382995440197522012-01-02T04:27:21.739-08:002012-01-02T04:27:21.739-08:00Aš labai retai kada naudoju varškę iš pakelio.Daug...Aš labai retai kada naudoju varškę iš pakelio.Daugiausia tokią naturalią, tik sutraukintą.Varškė iš tų pakelių, kur būna 200, ar 180gr., tai befasuojant jos yra tiesiog sumalamos, sukasi tokie peiliai:)ir ją supjausto, ar sumala, nežinau kaip čia tiksliau pasakius:)Ji dažniausiai būna skystesnė, nei paprasta varškė ir man ji nelabai:)jei reikia, aš pati persimalu.Nespėjau dar pažiūrėti tavo sausainiukų, šitie tiesiog gabosi ekspromtu, bet visai skanūsL)srovehttps://www.blogger.com/profile/01849624124582325202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7454751630898448909.post-15586498070024827312012-01-02T03:49:40.751-08:002012-01-02T03:49:40.751-08:00Įdomiai apie varškę - o kokia čia malta būna? Aš g...Įdomiai apie varškę - o kokia čia malta būna? Aš gaminu labai panašius, tai naudoju paprastą varškę riebesnę iš pakelio :) (mano receptas čia http://gpmagija.blogspot.com/2010/10/mociutes-varskines-skarutes.html)Indrėhttps://www.blogger.com/profile/04653474128052751429noreply@blogger.com